Bra mat

En näringsrik, välbalanserad kostplan kan utan tvekan vara en av de största gåvor som du ger ditt ofödda barn.
 

 
Att anta en hälsosam kostplan innan graviditeten är naturligtvis perfekt, men oavsett hur många veckor som du har kvar på din "nedräknings kalender", är det aldrig för sent att börja!
 
Att ge din kropp en välsmakande blandning av näringsrika livsmedel förbättrar inte bara din fertilitet, håller dig frisk under graviditeten, och banar väg för ett enklare arbete, men det kan också bidra till att skapa viktiga byggstenar för tillväxt och allmänn hälsa för ditt barn.

Den mat vi äter på en daglig basis påverkar hur vår kropp fungerar, hur vi läker och växer och hur vi upprätthåller energi och styrka i många år framöver. Det avgör också den grundläggande näringsmässiga hälsa som våra barn föds med och ger en modell för dess matvanor under barndomen och framåt.
 
Graviditeten är en tid i ditt liv när dina matvanor direkt kan påverka en annan människa. Ditt beslut att välja bra mat och hälsosam mat kommer att ge ditt barn en bra start i livet.
 
Vill du komma och få hjälp med kosten är du välkommen att höra av dig till mig på:
linda@mammakliniken.se
eller ring på:
054-18 23 23
 
Läs gärna mer på hemsidan: www.mammakliniken.se

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback