MammaKlinikens Gravid program

MammaKlinikens gravid program är gjort för alla blivande mammor som vill, till det yttersta, förbereda sin kropp och själ för graviditeten samt förlossningen.

Denna resa är utan tvekan en av de svåraste fysiska och mentala upplevelser som din kropp kan gå igenom. Genom gravid coaching, kostrådgivning, andningsteknik, Mamma Massage, samt både fysisk och mental träning förbereder vi dig och din kropp för detta äventyr.

Vad ingår i programmet?
Den första konsultationen på 30 minuter är gratis. Om du sedan bestämmer dig för att fortsätta programmet, följer 6 st möten på vardera 60 minuter. Programmet är flexibelt och kan innehålla mer eller mindre av följande ämnen:

Kost- och näringsråd
Att äta och dricka korrekt får dig att både fysiskt och mentalt klara av dagen bättre. Det hjälper också till i utvecklingen av din bebis. Hos MammaKliniken får du rekommendationer om vilken mat som är bra för dig och din växande bebis, samt vad du bör undvika att äta.

Mamma Massage
Massage under graviditeten minskar svullnader i armar, händer, ben och fötter. Det tillåter kroppen att slappna av och minskar värk och stelhet i muskler och leder.
Personlig Gravidträning
Om du är stark och i god form, kommer du att klara av graviditen och förlossningen så mycket bättre. Din kropp kommer också att återgå till dess normala form snabbare efter att ditt barn är fött. Vi hjälper dig att lägga upp din gravidträning samt dina träningsrutiner.

Andning- och avslappningsteknik för graviditet och förlossning.
Avslappning är nyckeln för att hantera smärtan i förlossningen. Genom att träna andning och avslappning kan du att öka dina chanser till en fin förlossnings-upplevelse. Hos MammaKliniken får du kunskap i andning- och avslappningssteknik så att du vet hur du kan slappna av även under förlossningsvärkarna.

Detta program konkurrerar inte med din mödravård. Den är istället designad till att, utöver deras service, ge dig den kunskap, information, fysisk- och mental support som du behöver.

För mer information ring 054-18 23 23 eller läs mer på hemsidan: www.mammkliniken.se



Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback