Längtan efter ett barn


Längtan efter barn kan vara lika stark hos en kvinna som lever ensam, som hos en kvinna som lever i ett parförhållande.

Ensamheten kan vara ofrivillig, men det behöver inte betyda att man inte kan skaffa barn. Det är allt fler ensamstående kvinnor som väljer att skaffa barn med hjälp av sperma donator. De kallas: Frivilligt ensamstående mammor.

Att bli förälder är en omtumlande livsomställning och det krävs mycket tålamod och styrka, även då man är två.
Att välja att vara ensam mamma är ett otroligt starkt beslut, men jag har ingen som helst tvivel över att man klarar av det, när man har kommit så långt, att man tagit ett beslut.

Ett parförhållande behöver inte alltid vara den perfekta familjen för barnet. Det är många barn som växer upp i förhållanden som inte är stabila.  Jag tror att så länge att barnet växer upp med stor trygghet samt mycket kärlek och med bra manliga och kvinniliga förebilder omkring sig, kommer barnet att må bra.

Jag skulle vilja hylla alla dessa kvinnor som så starka går in i föräldraskapet, utan en pappa till barnet och med omgivningens alla frågor och meningsskiljaktigheter.

För dig som har frågor eller funderingar läs mer eller hör av er till:
http://www.femmis.se/


Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback