Karlstad tidnigen

Idag är artikeln om MammaKliniken med i Karlstad tidningen. Det var reporter Anna och fotograf Linn som var här för ett tag sedan och var nyfikna på hur MammaKliniken fungerar.
 
Det är fortfarande många som inte vet vad en Doula är och jag krånglar väl kanske till det ytterligare när jag inte bara jobbar inför och under förlossningen, utan finns med som ett stöd och informatör under hela graviditeten. En gravid coach skulle man kunna säga.
 
Känns så oerhört viktigt att kvinnan och paret skall få support redan från början i graviditeten.
 
Mat och motion är väldigt bra att få hjälp med och det är ju toppen att få information om så tidigt som möjligt. Inte bara för bebisens skull, utan också för den blivande mamman. Ju mer energi, ju bättre. Graviditeten är trots allt en otrolig kraftansträngning för kroppen och knoppen och ju mer förberedd man är - ju större chans att graviditeten blir en bra upplevelse.
 
Att träna andning avslappning och mindfulness under hela graviditeten gör det lättare att sedan använda sig av dessa vektyg under förlossningen.
 
Sen icke att förglömma att MammaKliniken erbjuder gravid massage och det är helt underbart att unna sig under graviditeten :)
 
Så här ser det ut på Karlstad Tidningens hemsida idag:
 


”Det är något magiskt i luften när det föds barn”
Linda Häggkvist har varit med på 24 förlossningar. Fyra av gångerna födde hon sina egna barn, vid de andra tillfällena fanns hon där som mentalt stöd för kvinnorna. Hon jobbar nämligen som doula, det vill säga en kvinna som hjälper och stöttar blivande föräldrar före, under och efter förlossningen.

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback