I väntans tider 
För er som går i väntans tider och vill passa på att njuta riktigt innan ni blir fler i familjen kan jag varmt rekommendera tema helgen "I väntans tider" på Selma Spa i Sunne den 2 - 4 november 2012.
 
På Selmas hemsida står det:

2-4 nov.

Selma Spa och Mammaklinken i Karlstad ger alla er som väntar barn en möjlighet att känna er förberedda och lära er mer om graviditeten.

Pris fr. 4250:- pp
I priset ingår alla föreläsningar och träningspass som hör till temahelgen samt:
- Boende i dubbelrum två nätter
- Vår ekologiska frukostbuffé
- Lunchbuffé
- Trerätters middag
- Tillgång till vårt spaområde med pooler ute och inne
- Gym ute och inne
- Samtliga våra ledarledda träningspass på dagsprogrammet

För mer information och bokning, ring 0565-16610 eller skicka e-post till reservation@selmaspa.se

Temahelgens innehåll:

Kost och träning under graviditeten
En föreläsning om vilka näringsämnen som är viktiga, hur och vad man bör äta samt hur man kan träna under graviditeten och inför förlossningen.

Träning
För att underlätta graviditet, förlossning och tiden efteråt är det bra att motionera.

Vilken typ av träning, hur ofta eller om det ens går att träna beror helt på din graviditet. I denna föreläsning pratar Linda om vad som händer i kroppen under graviditeten och hur vi på ett bra och säkert sätt kan träna för att behålla en bra fysik, samt förbereda kroppen inför förlossningen.

Kost
Att äta och dricka korrekt får dig att både fysiskt och mentalt klara av dagen bättre. Det hjälper också till i utvecklingen av din bebis. I denna föreläsning får du bl. a information om vilken mat som är bra för dig och din växande bebis, samt tips på hur matintaget kan se ut, så att du får energin att räcka hela dagen. Vi talar också om illamående, trötthet och cravings.

Andning, avspänning och mindfulness
En klass i hur vi kan träna och använda andning, avslappning och mindfulness under graviditeten, förlossningen och hur vi sedan kan ha nytta av det vi lärt oss som föräldrar.

Massage under graviditeten och förlossningen
En lättsam workshop där ni får lära er fördelarna med massage, samt träna på enkel massage teknik som ni har användning för under både graviditeten och förlossningen.

Inför förlossningen
Vi diskuterar frågan; Hur förbereder man sig inför förlossningen?

Här tar vi upp grunderna i hur vi kan möta och hanterar smärtan under förlossningen och hur vi finner trygghet och balans under värkarna. Vi diskuterar också de olika stadierna i förlossningen, både från ett fysiskt samt ett mentalt perspektiv.

Under er vistelse på Selma Spa har ni möjlighet att boka in ett individuellt samtal med Linda Häggkvist från Mammaklinken gällande kost, träning, förlossning samt avslappning och andning.

Linda finns också tillgänglig för inbokning av gravidmassage.

http://www.selmaspa.se/paket.asp/id/109404/lid/157853

 

Ring Selma Spa för att boka rum!

Tel: 0565-16600

 


Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback