Renee voltaire

Kan inte nog prisa Renee Voltaires serie med massor av mumsig musli, gröt, buljong, kryddor, kex, snack m.m.

Helt naturligt, helt utan tillsatser, näringsrikt och det bästa av allt MUMSIGT!

Just nu kokar en gryta på spisen och jag använder för första gången lantbuljongen.
Den är verkligen super god och den kan användas i kesella för smaksättning till dipp, pudra över ungsgrönsaker eller i dressingar. Alla ingredienser är förstås ekologiska.


Jag älskar också Renees bussiga blåbärs remmar och de härliga hallon remmarna. Bra för barnen att snacka på mellan måltiderna. Blåbär eller hallon, tillsammans med aprikos. That's it!
Det finns också flera varianter av kex eller crackers som är perfekta för ditt egna mellanmål eller för ditt barn att knapra på i vagnen.



Tänk på att det du ger ditt barn inte behöver vara speciellt tillverkade för barn. Bättre att tänka naturligt och näringsrikt, då blir det inte fel. Det brukar alltid på nåt sätt kännas "mildrare" bara att det säger att det är för barn, men det är faktiskt inte alls alltid så. Oftast kan det istället vara att det är mera smaklöst och inte alls lika näringsrikt. Lär dig att titta på ingredienserna. Är det en massa ingredienser i som du inte vet vad det är, så är det oftast INTE naturligt, utan en massa tillsatser som skall göra att produkten smakar bättre och ser godare ut.

Jag brukar handla mina Renee Voltaire produkter på ICA, men du kan också betälla från hemsidan, då har du ett så mycket större utbud!

http://www.reneevoltaire.se/produkter/


Gröten, muslin, kexen m.m är späckade med fibrer och näring och passar suveränt till dig som är gravid. Bra att hålla illamåendet borta och hålla blodsockret i balans under dagen, samtidigt som det ger dig bra fibrer för tarmarna och näring till dig och ditt barn.

Smaska på!

Kommentarer
Postat av: Agnes, gravid V. 38

Hej, tänkte bara tipsa om mina två pågående tävlingar! ALLA FÅR DELTA! Om du inte själv behöver ha vinsten, varför inte ge bort i present? ;)



Vinn en valfri ThermoBody från 4mom.se, en body som känner av bebisens kroppstemp: http://aggehh.blogg.se/2012/may/vinn-en-thermobody.html



Vinn ekologiska lekklossar från HappyEco:

http://aggehh.blogg.se/2012/april/vinn-handmalade-lekklossar.html

2012-05-09 @ 19:39:20
URL: http://aggehh.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback