Det vita giftet

I Malous program “efter 10” har man nu i 3 program diskuterat den processerade mat som vi idag äter, samt hur den påverkar oss och våra barn. Kan vara svårt att ta till sig att det skulle vara MAT som  påverkar oss så negativt och som är en stor orsaken till flera av nutidens sjukdomar. såsom; allergi, astma, alzeimers, ADHD, autism m.m.

Att detta nu diskuteras på TV4 och inte bara bland alla näringstokiga naturläkare, näringsterapeuter och allmänt kostintresserade människor, tycker jag är revolutionerande. Det är svårt att få denna information att spridas.

Förenklat förklarat så innebär det att den processerade maten innehåller främmande partiklar som kroppen försöker göra sig av med. Kroppen skapar inflammationer och inflammationerna skadar tarmen som i sin tur läcker ut till kroppen. Vi får ett fritt flöde ut till blodbanan och där igenom också till hjärnan.

Det görs allt fler forskning inom detta område men det kommer nog att ta tid innan all information kommer att nå ut till “vanligt folk”.

Jag kan rekommendera alla att äta mat som vi ser vad det är. Färsk frukt, färska grönsaker, fisk, kött, bönor, gryn m.m. Det är det lättaste sättet att hålla sig borta från den processerade maten, kemikalier och andra tillsatser.

Här är rubrikerna. Lyckades inte lägga upp linken :(
Provar igen senare, men googla på rubrikerna och du borde lätt få upp avsnitten.
Värt en titt :)

Är mjölk verkligen nyttigt? (Efter Tio 2012-03-26, TV4)

Är mjöl farligt? (EfterTio 2012-03-29 TV4)

Mår barn bra av mjölk, mjöl och socker? (Efter Tio 2012-03-30 TV4)







Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback