Näringsterapi


 
När jag levde och jobbade i England hade jag den stora äran att komma i kontakt med Zita West Kliniken i London.

Zita West har jobbat som barnmorska, näringsmässig rådgivare, akupunktör och som författare och konsult i över 25 år. Under denna tiden har tusentals par kommer till henne för råd om hur man får till den bästa möjliga formen för alla viktiga skeden av preconception, graviditet och förlossning.

www.zitawest.com kan du bl.a läsa:

Forskning visar att vad du äter (och vad du inte äter) under graviditeten kan ha en djupgående effekt, inte bara på hur frisk och njutbar graviditet du har, utan på hälsan och utvecklingen av ditt barn.

Ditt barn är beroende av dig för alla de näringsämnen som behövs för en sund tillväxt och utveckling, så det är uppenbarligen klokt att äta så många som möjligt av de livsmedel som är bäst för honom eller henne och att undvika de som inte är bra.

God planering av näringsintaget kan minska risken för komplikationer som kan uppstå för blivande mammor, såsom högt blodtryck eller graviditetsdiabetes. Och det kan också bidra till att minska vanliga problem som graviditetsillamående, halsbränna och förstoppning, samt hjälpa till att förbättra dina energi nivåer.

Vill du ha information hur du skall äta under graviditeten eller amningsperioden är du välkommen att boka en tid hos mig.

linda@mammakliniken.se
054-18 23 23


Kommentarer

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback